Horeca

img9

De vorm van vervoer waar u ons waarschijnlijk het meest van kent is het vervoer van en naar de diverse uitgaansgelegenheden in en rondom Haarlem. Onze chauffeurs zijn bekend met de uitgaansgelegenheden in Haarlem en de wijde omgeving van Haarlem.

Naast dat wij 24 uur per dag 7 dagen per week telefonisch te bereiken zijn, zorgen wij er ook voor dat wij bij de uitgaansgelegenheden in de wijde omgeving van Haarlem te vinden zijn. Speciaal voor personeel in de horeca hebben wij het horecatarief. Vraagt u de chauffeur naar uw voordeel. Laat ons de BOB zijn en bel Taxi Spaarnestad!

Klant is koning!

Ons deskundige personeel helpt u graag via het Taxi Servicenummer verder in het bestellen van uw taxirit. Op een vriendelijke en efficiënte wijze streven wij ernaar om u in korte tijd van dienst te zijn.
Taxi Spaarnestad tracht een passend antwoord op al uw vervoersvragen te geven en ook eventuele klachten worden officieel afgehandeld. Deze klachtenregeling vormt een belangrijke schakel binnen de transparante bedrijfsvoering van Taxi Spaarnestad.

Met een branchebrede taxi-ervaring op zak, is Taxi Spaarnestad in goede staat de juiste producten te ontwikkelen voor zowel particulieren als binnen het bedrijfsleven en vele overheidsinstanties.