Regiovervoer in Haarlem e.o.

img4

Taxi Spaarnestad verzorgt het reguliere taxivervoer in de regio Haarlem. Dus ook voor een taxi in Heemstede, Hoofddorp, Beverwijk, Zandvoort, Amsterdam en IJmuiden kunt u terecht bij Taxi Spaarnestad. Dagelijks worden diverse klanten van en naar uiteenlopende bestemmingen vervoerd.

Of het nu gaat om straattaxi in Haarlem, schipholvervoer of VIP-vervoer, onze dienstverlening wordt zo goed mogelijk afgestemd op de specifieke vervoersvraag. Taxi Spaarnestad is 24 uur per dag bereikbaar voor vragen en reserveringen.

Chauffeursdiensten voor zakelijke klanten

Bij Taxi Spaarnestad in Haarlem kunt u ook terecht voor directiechauffers. Zo beschikken wij over representatieve auto’s die ideaal zijn voor zakelijk vervoer. In onze taxi’s kunt u ongestoord verder werken terwijl u naar uw afspraken wordt vervoerd.

Uiteraard kunt u onze taxi in Haarlem ook inschakelen voor het vervoer samen met uw klant naar een evenement. Wij zorgen ervoor dat u in stijl en op tijd op uw afspraken verschijnt! Kwaliteit en goede service hoeven niet duur te zijn. Mochten er onduidelijkheden zijn of heeft u vragen/speciale wensen, dan kunt u ons altijd even bellen op 023-5405540. Wij helpen u dan graag verder.